ISEFJORDENS PERLE

ikon-white-notext
da

ISEFJORDENS PERLE

ikon-white-notext
da

ISEFJORDENS PERLE

ikon-white-notext
da

Lystfiskeri på Orø

Isefjorden er ca. 5-7 meter dyb i gennemsnit med en største dybde på 17 meter på vestsiden af Orø. Fra Orøs kyster fanges hyppigt ål, fladfisk, hornfisk og havørred. Strøm og bundforhold er meget fine på Orø, men man skal vade lidt ud fra kysten for at være sikker på at få noget på krogen.

Særligt nord for Orø Camping er der gode muligheder for fangst, og campingpladsens røgeovn er ofte i brug. Også på øens nordlige strande er der optimale forhold med sten- og sandbund samt adspredt vegetation.

Ønsker du at rådføre dig ved en lokal Isefjords-ekspert anbefales det at kontakte Lars Juhl Hansen som i øvrigt driver den populære fiskeblog www.seatrout4you.com. På bloggen kan du bl.a. finde en herlig fiskerapport fra oktober 2014 hvor en flok fiskekammerater besøgte øen. Du kan også gøre dig klogere på øens “spots” i den nye lystfiskerbrochure som du kan læse online eller downloade.

Husk! Alle mellem 18 og 65 år skal have gyldigt fisketegn – fisketegn kan evt. fås via Orøkontoret eller på www.fisketegn.dk.

Tag venligst hensyn til naturen og fuglelivet, der hvor du fisker og respektér privat ejendom.

HVOR ER DET GODT AT FISKE PÅ ORØ?

Vi har udgivet en lystfiskerbrochure som bl.a. indeholder et kort hvor vi har indtegnet øens absolutte “hotspots” for havørredfiskeri markeret med en 1, 2 eller 3 fisk afhængigt af hvor udbyttesrige de enkelte stræk kan være.

Klik på billedet heroverfor for at læse brochuren i online format. Du kan også downloade og printe den via linket her.

Kortet er udarbejdet i samarbejdet med lokale Orø eksperter som har over 40 års erfaring med fiskeri i Isefjorden.

Du kan også finde info om gode spots i de øvrige dele af isefjorden i den generelle folder for området. Få den i trykt eksemplar på Orøkontor.

FÅ GUIDET FISKETUR PÅ ORØ

Tag en guide med på turen og forøg dine chancer for hug på krogen. Vi samarbejder med flere eksperter som står klar til at vise dig de allerbedste spots og teknikker til Orø-ørrederne.

Ring og book en tur med de erfarne herrer som hver har 40 års erfaring med lystfiskeri i Isefjorden.

Jesper Ørnfeld Jensen – 30705490.

Lars Juhl Hansen – 30758907.

TAG FAMILIEN MED PÅ FISKEOPHOLD PÅ ORØ

Der er gode muligheder for at aktivere hele familien i forbindelse med et fiskeophold på Orø.

Se et udpluk af aktiviteter for børn og få inspiration til øvrige aktiviteter. Orø byder også på et væld af kulturelle oplevelser for ikke at glemme de mange dejlig aktiviteter i naturen.