ISEFJORDENS PERLE

ikon-white-notext
da

ISEFJORDENS PERLE

ikon-white-notext
da

ISEFJORDENS PERLE

ikon-white-notext
da

TRANSPORT TIL ORØ

Orø er tættere på end du tror og med hele to færger til øen er det nemt og hurtigt at tage en afstikker fra hverdags-civilisationen på fastlandet. Med under 1 times kørsel fra København kan man holde ved Østre Færge ved Hammer Bakke hvorfra færger sejler hvert 20. minut og tager dig med til øen på kun 6 minutter! Alternativt kan du køre til Holbæk fra København på 45 minutter og tage Orø-Holbæk færgen som giver dig en dejlig 30 minutters tur på Isefjorden inden du rammer Orø.

HOLBÆK FÆRGEN

Med afgange jævnligt fra den centralt beliggende Holbæk Havn er det muligt at tage bilen eller cykel nemt med til Orø. Nyd den 30 minutters sejltur på Isefjorden og mærk ø-roen sænke sig over dig. Vil du “surfe” under turen så tilbyder færgen desuden gratis Wi-Fi. Er du beboer på øen rejser du tilmed gratis, og betaler kun for bilen. Læs mere om gratis færgekort m.m., find sejltider, driftsinformation og takster på Holbæk Færgens hjemmeside.

Du kan også følger færgens position på dens vej mellem Orø og Holbæk via linket her.

ØSTRE FÆRGE

På under en time fra København eller 20 minutter fra Holbæk finder man denne unikke kabelfærge ved Hammer Bakke. Med kun 6 minutters sejlads til Orø er denne overfart den hurtigste måde at komme til Orø på fra fastlandet.

Østre Færge sejler som udgangspunkt hvert 20. minut. Find specifikke sejltider og takster på Østre Færges hjemmeside.

DE 4 FÆRGER

Køb én billet til en fordelagtig pris og tag hele turen rundt om den smukke Isefjord med de fire færgeforbindelser. Når man tager turen Isefjorden rundt, sejles der med:

  • Orø-Holbæk Færgen
  • Østre Færge
  • Kulhuse-Sølager Færgen
  • Hundested-Rørvig Færgen

 

Billetter kan købes på turistkontorerne, Orøkontor, og på alle 4 færger. De gælder for en periode, så billetterne behøver ikke at blive brugt den samme dag. Delvist ubenyttede billetter refunderes ikke. Pladsbestilling er nødvendig. Priser, omtale af færgerne, hvilke oplevelser du kan få rundt om fjorden samt overnatningsmuligheder kan ses på www.4faerger.dk.

MED TOG TIL ORØ?

Dog ikke hele vejen, men med små 10 minutters gang til Holbæk Færgen fra Holbæk togstation kan togrejsende nemt komme til Orø fra hele landet. Find info om togrejsetider til Holbæk via Rejseplanen herunder. Du skal blot indtaste afrejsested og tid, så klarer vi resten.