ISEFJORDENS PERLE

ikon-white-notext
da

ISEFJORDENS PERLE

ikon-white-notext
da

ISEFJORDENS PERLE

ikon-white-notext
da

SEJLSPORT PÅ ORØ

Orø byder på en herlig håndfuld forskellige aktiviter på vandet. Om du er til adrenalinsus med kite surfing eller bare en rolig tur på vandet med kajak – Isefjorden og Orø kan det hele.

ORØ HAVKAJAKKLUB

Orø er perfekt til sejlads med f.eks. havkajak. Mange klubber arrangerer “Orø rundt” eller “Orø retur”, og på disse samt andre ture i fjorden kan man med lidt held også møde marsvin og sæler fra sin havkajak.

Havkajakklubben på Orø tilbyder kurser og enkeltture med instruktør til de eventyrlystne. Henvend dig til klubben for at aftale nærmere og se mere på oroehavkajakklub.dk.

ORØ BÅDELAUG

Er man på udkig efter en hyggelig havn, så skal man sætte kursen mod Orø, hvor Orø Bådelaug byder velkommen. Er man medlem af dansk sejlunion, kan man frit benytte klubhuset. Havnen bliver udvidet og moderniseret i de kommende år.

Se og læs mere på orøbådelaug.dk.

KAPSEJLERNE PÅ ORØ

Både med sejl i Orø Bådelaug går under navnet Kapsejlerne. I perioden hvor bådene er i vandet, arrangerer sejladsudvalget onsdagskap og har et par større distancesejladser, der også tiltrækker både fra andre klubber, nemlig Orø XL Pinsedag, Orø Rundt Single Hand og Orø Rundt ClassiC2. Sejladserne er nu tællende til Kredsmesterskabet i Isefjordskredsen.

Læs mere på kapsejler.dk.