Events

SÆRLIGE EVENTS

Orø danner hvert år rammer for en håndfuld unikke events og herunder findes et udpluk af disse. For et fyldestgørende indblik i de øvrige arrangementer som øens mange foreninger primært står bag henvises til Orøkalenderen.

HORNFISKEFESTIVAL

1. MAJ 2020

Hvert år i slutningen af april og maj måned strømer hornfisken i tusindtal ned gennem Isefjorden for at gyde i Tempelkrogen. 

Fjordhus B&B holder hornfiskefestival fra fredag den 1. maj og de kommende weekender. Inviter din familie eller lystfiskegruppe på en forlænget weekend og få saltet og røget din fangst hos Fjordhus B&B.

AFLYST

ORØ DAGEN

7. JUNI 2020

Dagen hvor hele Orø åbner dørene og sætter alle sejl til for i fællesskab at vise gæster og hinanden, hvad øen har at byde på. Fra et besøg i den lille zoo til en guidet tur på motorcykel øen rundt eller et møde med det store udbud af kunst og kultur. Programmet kan ses online HER. Du kan også downloade Orø Dagens App til iPhone og iPad HER.

AFLYST

ORØ VIKINGEMARKED

22.-26. JULI 2020

Med en kombination af en stærk interesse for Orøs vikingehistorie og formidling af perioden som helhed danner Orø Havn rammerne for denne hyldest til vores kulturhistoriske arv.

AFLYST

PINSELOPPEMARKED

30. MAJ 2020

Hvert år i pinsen danner Orø skole rammerne for det særdeles populære loppemarked hvor overskuddet går til skolens elever. I 2017 lød omsætningen på hele 120.000,- rundt regnet.

AFLYST

ORØ MIDSOMMEDAGE FESTIVAL

26. - 27. JUNI 2020

Midsommerdagene på Orø er landets hyggeligste songwriter festival. Her mødes musikere, fortællere og kunsthåndværkere med et talstærkt og engageret publikum over to dage i dejlige omgivelser, igen i år i den smukke Staklade på Hestebedgård. Fri entré. 

AFLYST

Ø-DUR

6.-8. AUGUST 2020

Musik i Ø-dur festival er en musikfestival arrangeret af Ø-dur i samarbejde med Orø Strandcamping og Holbæk Kommune. Vi vil sammen afholde årets festival på Orø. Denne helt nye festival vil løbe af stablen over 3 dage med deltagelse fra lokale og eksterne kunstnere, frivillige, foreninger og forretningsdrivende.

AFLYST

Ø-KULLER

10.–11. OKTOBER 2020

Arrangementet er non-profit og forløber over to dage i Galleri ArtDoor, hvor der vil være forskellige udstillinger med skulpturer, installationskunst og billedkunst akkompagneret af avantgarde musik.

Mød de forskellige kunstnere lørdag d. 10/10 kl. 12 - 18 & søndag d. 11/10 kl. 12-16.

Hele uge 42 vil der være mulighed for at se udstillingen - arrangement er gratis.

MALBARE GLASURER

18.-21. JUNI 2020

Fjordlandet ler og glasur afholder kursus i malbare glasurer.

Tilmeldinger modtages gerne så hurtigt som muligt, da der er et begrænset antal deltagerpladser

(6-8).

Kurset gentages den 17.-20. september.

ORØ SOMMERFEST

10. - 11. JULI 2020

Foreningen Orø Forsamlingshus afholder en to dages sommerfest med tivoli, kagekonkurrence, banko og dans. Der er underholdning for hele familien på sportspladsen overfor forsamlingshuset.

AFLYST

MC ISLAND TRÆF

28.-30. AUGUST 2020

Det årlige biker træf som afholdes sidste weekend i august. Med besøgende fra flere skandinaviske lande og så langt fra som Færøerne og Spanien er MC Island et populært tilløbsstykke for entusiaster på de motoriserede tohjulere.

AFLYST