Overnatning

VELKOMMEN TIL ORØ ISEFJORDENS PERLE

OVERNATNING

Orø byder på en håndfuld gode overnatningsmuligheder, og som oftest tilfældet på øen, er der noget for enhver smag.

ORØ KRO OG HOTEL

Hyggelig, ny- og gennemrenoveret kro i dejlige omgivelser, lige overfor kirken. Restaurant, krostue og pejsestue med bløde møbler, samt 20 værelser.

FJORDHUS B&B

Ny istandsat og centralt beliggende B&B-feriebolig som også rummer kursussted for keramik og

stenhuggeri med integreret keramisk værksted og udendørs stenhuggerplads.

ORØ STRANDCAMPING

Smukt beliggende lige ned til Isefjorden findes øens hyggelige camping plads. Om man er til telt, campingvogn eller hytte - pladsen indbyder til alle former for overnatning med naturen i fokus.

HEGNEGÅRDEN

Udover at være et fremragende kursuscenter tilbyder denne gamle slægtsgård også overnatning på B&B basis. Bo i et af stedets mange flotte værelser på gården eller book den meget romantiske gamle mølle i haven.

BYBJERGGÅRD B&B

Med hele 21 senge og et stort opholdsrum egner Bybjerggård sig særdeles godt til større grupper. Med mulighed for leje af udendørs og indendørs ridebane samt bokse er stedet ligeledes ideelt for hesteejere.

ORØSTRAND

På OrøStrand kan du overnatte på stedets teltplads for blot 55,-

Perfekt til større grupper på lejrtur og prisen inkluderer oven i købet adgang til stedets egen Zoo hvor du kan møde alt fra giraffer, kameler, krokodiller, aber og Danmarks største tigerpython.

SHELTER

Overnat i naturen på de to shelterpladser øst og nord på øen. Der er to firemands-shelters på hver plads. Nyd solopgangen fra Hegneskoven og solnedgangen ved Nørrestænge.

ORØ B&B  BO - I - HAVEN

Søger du tid til omtanke – tid til rekreation – tid til projekter - tid til studier – Ø-nsketid, så er dette sted ideelt. Prøv f.eks. at bo i havens lyst indrettede lærketræshus og få mulighed for en sanselig oplevelse af stedet.

BO HOS BLOCH

Nyt bed & breakfast på Orø med sydvendt udsigt over fjorden, tæt ved Holbækfærgen. Vælg mellem tårnværelset, det gamle vaskehus eller shelter.

MOBILHYTTER

Er dit hus for lille eller har du fået uventede gæster, kan du leje en mobilhytte med lys/el, dobbeltseng, lille terrasse foran og siddeplads bagpå. Kan lejes med/uden dyner, hovedpuder og sengetøj. Leveres på hele Orø.


Siden er udgivet af: Orøkontor - Turisthuset - Orø Havn - 4305 Orø - Tlf: 61 73 08 70 - info@oroe.dk