Spise & Sove

SPISESTEDER

På Orø er der mulighed for at besøge af øens spisesteder og hyggelige cafeer, som byder på alt fra pasta til plankebøf. Selvfølgelig byder Orø også på gode muligheder for at få en god gammeldags isvaffel til at klare sommervarmen på.

ORØ KRO OG HOTEL

Hyggelig, ny- og gennemrenoveret kro i dejlige omgivelser, lige overfor kirken. Restaurant, krostue og pejsestue med bløde møbler, samt 22 værelser. Menukortet byder på et stor frokostudvalg samt gode og velsmagende kroretter.

ISHUSET/CAFÉ SOLGLIMT

Italiensk is i vafler og Crazy Shakes til Danmarks smukkeste solnedgang.


Spil, spis og vær glad på Café Solglimt. Nyd stemningen på den nye café mens børnene spiller minigolf.

LANGDALGAARD

Langdalgaard byder på en symfoni af sanseindtryk: Rustikke lokaler, franske crêpes, pizza bagt i stenovn, udsøgte

vine og øl og urtehave.

PIZZAHUSET ORØ

Pizzahuset tilbyder stenovnsbagte pizzaer, hjemmelavet pizzasandwich, hjemmelavet durum, pitabrød, burgere, pasta og lasagne.

HEGNEGÅRDEN

Sommercafé i smukke og velholdte omgivelser. Åben fredag, lørdag og søndag med plads også til børnene. Bordbestilling er påkrævet her.

ARTDOOR KAFFE & TE HUS

Nyd en kop frisklavet økologisk kaffe mens du spiser din madpakke i de hyggelige og kunstneriske omgivelser hos Artdoor. Stedet huser både det lille udendørs te- og kaffehus, en butik med brugskunst og lokale specialiteter samt kunstneren Steen Langvads galleri og værksted.

DEN GODE VIKINGS BISTRO

Den Gode Vikings Bistro er en

familievenlig spisested. Alsidigt menukort. Kaffe & isbar. Nyt burgerkoncept. Velfærdskød fra Nordjysk Naturkød & Dansk Landgris. Stort legerum og overdækket minigolf.

BINGS ORØ

Bings har istandsat den gamle købmandsgård på Brøndevej 2, og her byder de på gode (mad)oplevelser, afholdelse af arrangementer og salg af brød, kage, biodynamisk vin og hjemmelavet saft og marmelade.

MARLIESE'S GÅRDCAFÉ

Tag dig tid og nyd specialiteterne i Marliese’s Gårdcafé på Orø.

Marliese’s kager er lavet af økologiske råvarer – og pyntet med kærlighed. Den hyggelige café byder desuden på lækre vafler, is og frokostanretninger.


ORØ HAVNEKIOSK

Med et helt nyt koncept åbner Orø Havnekiosk dørene op til en ny café med lækker fastfood kombineret med

diverse kulturelle aktiviteter på havneområdet.