Spise & Sove

SPISESTEDER

På Orø er der mulighed for at besøge af øens spisesteder og hyggelige cafeer, som byder på alt fra pasta til plankebøf. Selvfølgelig byder Orø også på gode muligheder for at få en god gammeldags isvaffel til at klare sommervarmen på.

ORØ KRO OG HOTEL

Hyggelig, ny- og gennemrenoveret kro i dejlige omgivelser, lige overfor kirken. Restaurant, krostue og pejsestue med bløde møbler, samt 22 værelser.Menukortet byder på et stor frokostudvalg samt gode og velsmagende kroretter.

ISHUSET/CAFÉ SOLGLIMT

Italiensk is i vafler og Crazy Shakes til Danmarks smukkeste solnedgang.


Spil, spis og vær glad på Café Solglimt. Nyd stemningen på den nye café mens børnene spiller minigolf.

LANGDALGAARD

Langdalgaard byder på en symfoni af sanseindtryk: Rustikke lokaler, franske crêpes, pizza bagt i stenovn, udsøgte

vine og øl og urtehave.

ORØ FORSAMLINGSHUS

Udover at lægge hus til en bred pallette af forskellige kulturelle arrangementer byder Orø Forsamlingshus også på en restaurant med lækre nationale som internationale retter lavet fra

bunden af.

HEGNEGÅRDEN

Sommercafé i smukke og velholdte omgivelser. Åben fredag, lørdag og søndag med plads også til børnene. Bordbestilling er påkrævet her.

ARTDOOR KAFFE & TE HUS

Nyd en kop frisklavet økologisk kaffe mens du spiser din madpakke i de hyggelige og kunstneriske omgivelser hos Artdoor. Stedet huser både det lille udendørs te- og kaffehus, en butik med brugskunst og lokale specialiteter samt kunstneren Steen Langvads galleri og værksted.

PIZZAHUSET ORØ

Orøs nyeste spisested tilbyder stenovnsbagte pizzaer, hjemmelavet pizzasandwich, hjemmelavet durum, pitabrød, burgere, pasta og lasagne.

DEN GODE VIKING

Den Gode Viking er en familiedrevet restauration med afslappet atmosfære, legeland og minigolf.

Dette gør stedet til et populært valg, og som noget nyt indførtes 100% økologi på alt frugt og grønt i 2015 som kun er starten på stedets grønne linie.

MARLIESE'S GÅRDCAFÉ

Tag dig tid og nyd specialiteterne i Marliese’s Gårdcafé på Orø.

Marliese’s kager er lavet af økologiske råvarer – og pyntet med kærlighed. Den hyggelige café byder desuden på lækre vafler, is og frokostanretninger.


ORØ HAVNEKIOSK

Med et helt nyt koncept åbner Orø Havnekiosk dørene op til en ny café med lækker fastfood kombineret med

diverse kulturelle aktiviteter på havneområdet.