Orø for børn

VELKOMMEN TIL ORØ ISEFJORDENS PERLE

AKTIVITETER FOR BØRN

På siden her har vi samlet en række aktiviteter som specielt henvender sig til børn og barnlige sjæle. Få et hurtigt overblik dine muligheder for at gøre besøget på Orø til et hit hos de små.

ORØ STRAND DYREPARK

Besøg den 40 tdr. land store dyrepark på Orø med mere end 400 dyr fordelt på ca. 50 arter. Oplev vilde dyr som f.eks. kronvildt, dådyr, strudse, lamaer, næsebjørne, fritter, amerikanske egern, silkeaber, forskellige hønseracer, tropiske fugle. Du finder også Danmarks største Tiger Pytonslange på hele 6 meter her. Det store hit er altid en savannetur i ladvognen hvor du kan fodre strudse, okser, køer, rådyr m.m. 

POKÉMON JAGT

Orø gemmer efter sigende på nogle ret sjældne pokémons så find mobilen frem og FANG DEM ALLE.

HOPPEPUDER & LEGEPLADS

ORØ CAMPING & HYTTEBY

På den smukt beliggende campingplads lige ned til Isefjorden finder man hoppepuder og en lille legeplads. Selvom disse faciliteter primært er forbeholdt campister, så er alle velkommen til at benytte dem hvis der handles i den lille tilhørende kiosk hvor man bl.a. kan få Orø Isen - en KÆMPE gammeldags isvaffel!

ORØ STENEN

Ét af Orøs vartegn. Denne tyve tons tunge granitsten har rejst hele vejen fra Bornholm med isen under Istiden. Stenen er idag at finde på højdedraget ved svinget på Næsbyvej med den smukkeste udsigt ud over det skønne fjordlandskab. Børn elsker at klatre rundt på stenen og så er det måske et af Orø mest oplagte foto-steder.

STRANDTUR

ORØ STRAND

Ved Nørre Stænge finder du Orøs Blå Flag badestrand lige ved siden af Orø Camping. Stranden er særdeles børnevenlig da du skal et godt stykke ud for at nå dybder over knæhøjde. Sandet er dejligt og isene er gode ved campingpladsens lille ishus.

HEGNESKOVEN

Oplev den skønne skov ved Hegnegården og få samtidigt lidt motion ved de flotte naturredskaber som står rundt omkring langs stisystemet. Redskaber er også et hit hos børnene!

GEOCACHING PÅ ORØ

Du har måske kun hørt naboen snakke om dette relativt nye fænomen, men tro det når vi siger - GEOCACHING er det nye sport! Tag på skattejagt med mobilen og udforsk Orø på en sjov og sund måde hvor både børn og voksne får mulighed kan udleve eventyrlysten.

KØR MED MODELTOG

ORØ TOGKLUB

Kom med ind i "den gamle brugs" hvor Orø Togklub har sin legeplads. Se den flotte modeljernbane og få en "prøvetur" med de mange forskellige togsæt. Kontakt togklubben for at aftale et besøg. Tlf. 20207883. vemmelund@c.dk

MINIGOLF

SPISESTEDET ORØ

På denne nyanlagte 9 hullers bane er der god mulighed for at få konkurrencegenet plejet med et slag minigolf hos Spisestedet Orø.  Altid et populært valg for børnene.

Se åbningstider her.

KRABBEFISKERI

ORØ HAVN

For mange børn er sommer lig med krabbefiskeri og på Orø har du rig mulighed for at give ungerne en sjov og hyggelig oplevelse med netop dette. På Orø Havn kan man sidde på bådebroerne og fiske i havnebassinet, og når de hårdtarbejdende krabbefiskere trænger til en pause kan man nyde en is fra kiosken.

ORØ BØRNE- & UNGDOMSKLUB

Om du er turist, sommerhusejer eller fastboende, så er "OBU" et åbent tilbud til dine børn hvor der kan leges og skabes nye bekendtskaber på tværs af aldre. Ungdomsklubben holder til i barakken ved Orø Skole og har åbent hver tirsdag fra 18:15 til 21:30. Kontakt: Hanne tlf. 42324000.


Siden udgives af: Orøkontor - Turisthuset - Orø Havn - 4305 Orø - Tlf: 61 73 08 70 - info@oroe.dk