Øvrige aktiviteter

VELKOMMEN TIL ORØ ISEFJORDENS PERLE

ØVRIGE AKTIVITETER

Udover de mange tilbud som Orøs natur byder på, så finder du også mange andre aktiviteter som gør Orø et besøg værd. Herunder finder du et udpluk af disse.

MINIGOLF

SPISESTEDET ORØ

På denne nyanlagte 9 hullers bane er der god mulighed for at få konkurrencegenet plejet med et slag minigolf hos Den Gode Viking.

TAG PÅ TOGTUR

Orøtoget

Tag en tur rundt på Orø med det lille Orøtog, der kører mellem Orø havn og stranden/campingpladsen om sommeren og i efterårsferien.

INDENDØRS SKYDNING

ORØ SKYTTEFORENING

Ja, det lyder helt skørt, men Orø har også sin egen indendørs skydebane. Det er Orø Skytteforening som holder til her i lokalerne ovenpå Orø Hallen men alle er velkommne mod forudgående aftale - dog forbeholdt grupper på minimum 10 personer.

Kontakt Orø Skytteforening for at lave en aftale på 59470230.

WELLNESS, MASSAGE M.M.

GOOD 4 YOU

Hos Tina får du velvære og afslapning til dig selv, dine medarbejdere eller dine nærmest. Forkæl dig selv med SPA, Kranio-Sakral Terapi, Guidet meditation, Tankefelt Terapi, Fysiurgisk massage og/eller Healing. 

CYKELUDLEJNING

ORØKONTOR OG Ø-BUTIKKEN

Klargjorte cykler for dig, familien eller hele gruppen. Pak rygsækken og madkurven, ta' cykel ud i det blå og oplev Orø med alt det vi har at byde på.

SE EN ORØ-STJERNEHIMMEL

På Orø finder du de klareste stjernenætter, da der på øen er meget lidt lysforurening. For de astronomi-interesserede er Orø derfor et rigtig spændende udflugtssted, hvor der er særdeles gode forudsætninger for at få en unik oplevelse med forskellige astronomiske fænomener.


Siden er udgivet af: Orøkontor - Turisthuset - Orø Havn - 4305 Orø - Tlf: 61 73 08 70 - info@oroe.dk