Book en Orø-guide

BOOK EN ORØ GUIDE

På Orø har vi en række lokale guider som kan bookes af grupper til en guidet tur rundt på Orø. Turen kan arrangeres efter ønske og flere af guiderne tager også gerne med på en cykeltur hvis jernhesten er det foretrukne transportmiddel. Guiderne hopper også gerne ombord i bussen eller bilen alt efter ønsker og behov. Kontakt én af guiderne direkte for aftale.


Priser

500 kr.


Herunder findes kontaktinfo for de enkelte Orø-guider.

HENRIK IVERSEN

Orøs tidligere ø-pedel som i august 2015 kunne fejre 25-års jubilæum ved Orø skole og børnehus. Henrik er en af øens mange lokale ildsjæle og desuden også stadig fungerende sognefoged på Orø.


Telefon: 20 21 87 85

Mail: henrikiversenoroe@gmail.com

GITTE BUSK CLAUSEN

Bestyrelsesmedlem i Orø Beboerforening og er gennem sit engagement heri en af hovedkræfterne i bosætningsindsatsen på Orø. Gitte kan tilskrives meget af den positive udvikling i tilflytningen som denne indsats har medført. 


Telefon: 24 23 79 78

Mail: gitte_oro@yahoo.dk

OLE NIELSEN

Tidligere storbonde på Orø som 8. generation på Brøndsøgaard og nu engageret ildsjæl i mange af øens foreninger. Ole var bl.a. med til at etablere Kulturbeholderen og desuden en af hovedkræfterne bag regentparrets besøg på Orø i 2013.

Ole kan fortælle vidt og bredt om Orøs historie som ofte bliver krydret med sjove anekdoter - mere eller mindre sandfærdige. Er I til en tur på cykel hopper Ole gerne i sadlen sammen med jer og guider fra jernhesten. Ole kan også bookes til enkeltstående fordrag om Orøs historie i Kulturbeholderen og/eller Orø Kirke.


Telefon: 60 49 57 51

Mail: ole-nielsen@live.dk

JENS BLOCH

Tidligere formand for Orø Beboerforening og mangeårig passioneret ildsjæl, som har været engageret i et væld af initiativer på Orø. Jens er desuden tidligere ansat på øens Skole- og behandlingshjem, Orøstrand, hvor hjertet stadig banker for stedet og dets dejlige børn og unge.


Telefon: 21 49 02 41

Mail: jens.bloch@hotmail.com

ESTER LAURSEN

Endnu én af øens mange ildsjæle som udover at være Orø-guide også er engageret som frivillig på Orø Bibliotek, sidder i koordineringsgruppen for Orødagen og er suppleant til bestyrelsen for Hestebedgård, den gamle slægtsgård der fungerer som kulturhus og mindestuer.


Telefon24 40 01 84

Mail: eogo@it.dk