Overnatning

VELKOMMEN TIL ORØ

OVERNATNING

Orø byder på en håndfuld gode overnatningsmuligheder, og som oftest tilfældet på øen, er der noget for enhver smag.

HEGNEGÅRDEN

Udover at være et fremragende kursuscenter tilbyder denne gamle slægtsgård også overnatning på B&B basis. Bo i et af stedets mange flotte værelser på gården eller book den meget romantiske gamle mølle i haven.

BYBJERGGÅRD B&B

Med hele 21 senge og et stort opholdsrum egner Bybjerggård sig særdeles godt til større grupper. Med mulighed for leje af udendørs og indendørs ridebane samt bokse er stedet ligeledes ideelt for hesteejere.

ORØSTRAND

På OrøStrand kan du overnatte på stedets teltplads for blot 55,-

Perfekt til større grupper på lejrtur og prisen inkluderer oven i købet adgang til stedets egen Zoo hvor du kan møde alt fra giraffer, kameler, krokodiller, aber og Danmarks største tigerpython.

ORØ STRANDCAMPING & HYTTEBY

Smukt beliggende lige ned til Isefjorden findes øens hyggelige camping plads. Om man er til telt, campingvogn eller hytte - pladsen indbyder til alle former for overnatning med naturen i fokus.

SOMMERHUSUDLEJNING

Trods øens beskedne størrelse har Orø et væld af attraktive sommerhuse til udlejning og til salg. Flyt familien til Orø for et par dage, en uge eller måske længere og nyd øens herligheder.

ORØ B&B BO - I - HAVEN

Søger du tid til omtanke – tid til rekreation – tid til projekter - tid til studier – Ø-nsketid, så er dette sted ideelt. Prøv f.eks. at bo i havens lyst indrettede lærketræshus og få mulighed for en sanselig oplevelse af stedet.

FJORDHUS B&B

Ny istandsat og centralt beliggende B&B-feriebolig som også rummer kursussted for keramik og

stenhuggeri med integreret keramisk værksted og udendørs stenhuggerplads.

 

Siden er udgivet af: Orøkontor - Turisthuset - Orø Havn - 4305 Orø - Tlf: 61 73 08 70 - info@oroe.dk