Spise & Sove

VELKOMMEN TIL ORØ

SPISESTEDER

På Orø er der mulighed for at besøge af øens spisesteder og hyggelige cafeer, som byder på alt fra pasta til plankebøf. Selvfølgelig byder Orø også på gode muligheder for at få en god gammeldags isvaffel til at klare sommervarmen på.

HEGNEGÅRDEN

Sommercafé i smukke og velholdte omgivelser. Åben fredag, lørdag og søndag med plads også til børnene. Bordbestilling er påkrævet her.

DEN GODE VIKING

Den Gode Viking er en familiedrevet restauration med afslappet atmosfære, legeland og minigolf.

Dette gør stedet til et populært valg, og som noget nyt indførtes 100% økologi på alt frugt og grønt i 2015 som kun er starten på stedets grønne linie.

ORØ FORSAMLINGSHUS

Udover at lægge hus til en bred pallette af forskellige kulturelle arrangementer byder Orø Forsamlingshus også på en restaurant med lækre nationale som internationale retter lavet fra

bunden af.

ARTDOOR KAFFE & TE HUS

Nyd en kop frisklavet økologisk kaffe mens du spiser din madpakke i de hyggelige og kunstneriske omgivelser hos Artdoor. Stedet huser både det lille udendørs te- og kaffehus, en butik med brugskunst og lokale specialiteter samt kunstneren Steen Langvads galleri og værksted.

GRILL & ISHUS

ORØ STRANDCAMPING

I grill og ishuset kan man købe lækre hjemmelavede sandwiches, ristede pølser, ristede hotdogs og franske hotdogs. Orøvaflen har også hjemsted her. Fire iskugler, flødebolle, guf, flødeskum chockoladesauce og syltetøj - MUMS!

MARLIESE'S GÅRDCAFÉ

Tag dig tid og nyd specialiteterne i Marliese’s Gårdcafé på Orø.

Marliese’s kager er lavet af økologiske råvarer – og pyntet med kærlighed. Den hyggelige café byder desuden på lækre vafler, is og frokostanretninger.

 

ORØ HAVNEKIOSK

Med et helt nyt koncept åbner Orø Havnekiosk dørene op til en ny café med lækker fastfood kombineret med

diverse kulturelle aktiviteter på havneområdet.

 

Siden er udgivet af: Orøkontor - Turisthuset - Orø Havn - 4305 Orø - Tlf: 61 73 08 70 - info@oroe.dk