Spise & Sove

VELKOMMEN TIL ORØ

SPISESTEDER

På Orø er der mulighed for at besøge et af øens spisesteder og hyggelige cafeer, som byder på alt fra pizza til plankebøf. Selvfølgelig byder Orø også på gode muligheder for at få en god gammeldags isvaffel til at klare sommervarmen.

HOTEL ORØ KRO

Orø Kro danner rammerne for kurser, konferencer, møder, fester og kroophold. Desuden kan man nyde én af de mange lækre á la carte retter fra menuen i restauranten. Du kan også få en kold Hof og en røverhistorie inde i "Slyngelstuen".

HEGNEGÅRDEN

Sommercafé i smukke og velholdte omgivelser. Maria fra Azorerne er kok og serverer forrygende velsmagende mad til rimelige priser. Også kaffe og kage. Åben fredag, lørdag og søndag med plads også til børnene. Bordbestilling er påkrævet her.

GAARDSTRONOMI

Ild, lugten af brænde, duften af friske krydderurter og synet af friskbagt brød. Det er oplevelsen, når man træder ind i den gamle hestestald på Langdalgård. Pizza, brød, pesto, marmelade, is og espresso. Alt sammen stærkt inspireret af det sydlandske køkken.

SPISESTEDET ORØ

Spisestedet Orø er en familiedrevet restauration med afslappet atmosfære, Legeland og Minigolf. Dette gør stedet til et populært valg og som noget nyt indføres 100% økologi på alt frugt og grønt i 2015 som kun er starten på stedets grønne linie.

ARTDOOR KAFFE & TE HUS

Nyd en kop frisklavet økologisk kaffe mens du spiser din madpakke i de hyggelige og kunstneriske omgivelser hos Artdoor. Stedet huser både det lille udendørs te- og kaffehus, en butik med brugskunst og lokale specialiteter samt kunstneren Steen Langvads galleri og værksted.

ISHUSET V. ORØ CAMPING

I ishuset kan man købe lækre hjemmelavede sandwiches, ristede pølser, ristede hotdogs og franske hotdogs. Orøvaflen har også hjemsted her. Fire iskugler, flødebolle, guf, flødeskum chockoladesauce og syltetøj - MUMS!

ORØ FORSAMLINGSHUS

Udover at lægge hus til en bred pallette af forskellige kulturelle arrangementer byder Orø Forsamlingshus også på en restaurant med lækre retter lavet fra

bunden.

MARLIESE'S GÅRDCAFÉ

Tag dig tid og nyd specialiteterne i Marliese’s Gårdcafé på Orø.

Marliese’s kager er lavet af økologiske råvarer – og pyntet med kærlighed. Den hyggelige café byder desuden på lækre vafler, is og frokostanretninger.

ORØ HAVNEKIOSK

Med et helt nyt koncept åbner Orø Havnekiosk dørene op til en ny café med lækker fastfood kombineret med

diverse kulturelle aktiviteter på havneområdet.

 

Siden er udgivet af: OrøKontor - Bygaden 32 - 4300 Holbæk - Tlf: 61 73 08 70 - info@oroe.dk