Events

VELKOMMEN TIL ORØ ISEFJORDENS PERLE

SÆRLIGE EVENTS

Orø danner hvert år rammer for en håndfuld unikke events og herunder findes et udpluk af disse. For et fyldestgørende indblik i de øvrige arrangementer som øens mange foreninger primært står bag henvises til Orøkalenderen.

ORØ DAGEN

2. JUNI 2019

Dagen hvor hele Orø åbner dørene og sætter alle sejl til for i fællesskab at vise gæster og hinanden, hvad øen har at byde på. Fra et besøg i den lille zoo til en guidet tur på motorcykel øen rundt eller et møde med det store udbud af kunst og kultur. Programmet kan ses online HER. Du kan også downloade Orø Dagens App til iPhone og iPad HER.

ORØ SOMMERFEST

12. - 12. JULI 2019

Foreningen Orø Forsamlingshus afholder en to dages sommerfest med tivoli, kagekonkurrence, banko og dans. Der er underholdning for hele familien bag Orø Hallen.

MC ISLAND TRÆF

23.-25. AUGUST 2019

Det årlige biker træf som afholdes sidste weekend i august. Med besøgende fra flere skandinaviske lande og så langt fra som Færøerne og Spanien er MC Island et populært tilløbsstykke for entusiaster på de motoriserede tohjulere.

PINSELOPPEMARKED

8. JUNI 2019

Hvert år i pinsen danner Orø skole rammerne for det særdeles populære loppemarked hvor overskuddet går til skolens elever. I 2017 lød omsætningen på hele 120.000,- rundt regnet.

ORØ VIKINGEMARKED

24.-28. JULI 2019

Med en kombination af en stærk interesse for Orøs vikingehistorie og formidling af perioden som helhed danner Orø Havn rammerne for denne hyldest til vores kulturhistoriske arv.

Ø-KULLER

14.–15. SEPTEMBER 2019

Kunstnerne Steen B. Langvad, Lene Kaas og Torben Christensen er gået sammen om at stable et særligt kunst-event på benene.

Arrangementet er non-profit og forløber over tre dage på forskellige lokationer på Orø,

hvor der vil være forskellige udstillinger med skulpturer, installations-kunst og billedkunst akkompagneret af avantgarde musik.

ORØ MIDSOMMEDAGE FESTIVAL

28. - 30. JUNI 2019

Midsommerdagene på Orø er landets hyggeligste songwriter festival. Her mødes musikere, fortællere og kunsthåndværkere med et talstærkt og engageret publikum over tre dage i dejlige omgivelser, normalt den smukke Staklade på Hestebedgård men i år på Hegnegården. Fri entré. 

Ø-DUR

8.-10. AUGUST 2019

Musik i Ø-dur festival er en musikfestival arrangeret af Ø-dur i samarbejde med Orø Strandcamping og Holbæk Kommune. Vi vil sammen afholde årets festival på Orø. Denne helt nye festival vil løbe af stablen over 3 dage med deltagelse fra lokale og eksterne kunstnere, frivillige, foreninger og forretningsdrivende.

OKTOBERFEST

13. SEPTEMBER 2019

Den Gode Viking har startet en ny tradition på Orø. Der sættes fokus på de mange gode tyske pølser, som hører sig til en rigtig oktoberfest. Og der er velsmagende tysk øl på fad, så der er ingen som behøver at gå tørstig hjem. Underholdningen er i top,  igen i år med Johnny Reimar. Efter underholdningen er der dansevenlig rockmusik fra 50´erne og 60´erne.


Siden er udgivet af: Orøkontor - Turisthuset - Orø Havn - 4305 Orø - Tlf: 61 73 08 70 - info@oroe.dk